Glada Hudik Summer Week: Sommarens Höjdpunkt i Hudik!

Logo för Glada Hudik Summer Week.

Förbered dig på en vecka fylld med glädje, fest och spänning i hjärtat av Hudiksvall! Glada Hudik Summer Week är tillbaka större och bättre än någonsin. Med ett varierat program som sträcker sig över vecka 29, bjuder denna motorvecka på en oemotståndlig blandning av motorrelaterade evenemang, livemusik och upplevelser – allt med fri entré.

Musik och Mat på Möljen

Från tisdag till lördag fylls Möljen med livemusik. Lokala artister och band kommer att stå för underhållningen medan det i baren finns mat och dricka.

Hästkrafternas Dag

Veckan inleds med Hästkrafternas dag på måndagen, där hovar och hjul tar över Arena Hagmyren. Här får besökarna uppleva en unik blandning av hästkrafter, både bokstavligt och bildligt. Det blir en dag fylld av spännande aktiviteter och uppvisningar som hyllar kraften och skönheten hos både hästar och motorfordon.

Dellenbyggdens Motorveteraner

På tisdagen står Dellenbyggdens Motorveteraner i rampljuset. Det är en dag dedikerad till veteranfordon, där bilentusiaster kan beundra och diskutera klassiska skönheter från förr. Ett måste för alla som älskar gamla bilar och motorhistoria.

Enduro och Motorcross

Onsdagens höjdpunkt är Enduro och Motorcross mellan Iggesund och Hudiksvall. Här får adrenalinjunkies sitt lystmäte när förare tävlar i utmanande terränger. En spektakulär uppvisning av skicklighet och mod som garanterat får pulsen att stiga.

Test N’ Tune

Torsdagen erbjuder Test N’ Tune på Hudik Raceway, en chans för motorfantaster att finjustera sina fordon och visa upp sina färdigheter på banan. En perfekt dag för alla som älskar fart och teknik.

Ladies Run

På fredagen är det dags för Ladies Run, ett evenemang som hyllar kvinnliga motorentusiaster. En dag fylld av gemenskap och körglädje, där kvinnor i alla åldrar kan delta och visa sin passion för diverse klassiska fordon.

Summer Meet

Veckan avslutas med det stora Summer Meet på Glysis på lördagen. Det blir en grandios final med en imponerande samling av bilar och festligheter som rundar av denna fantastiska vecka på bästa möjliga sätt.

Glada Hudik Summer Week är mer än bara en motorvecka – det är en hyllning till gemenskap, kultur och passion. Missa inte chansen att vara med om årets mest spännande sommarvecka i Hudiksvall. Vi ses där!

Läs mer om hela Glada Hudik Summer Week på https://www.ghsw.nu/

SA3BPE? Läs mer om detta här; https://www.sa3bpe.se/

#gladahudiksummerweek #hudiksvall #v29 #gladahudik #frientre


Publicerat

i

av